Fatma - Hacı Hüseyin Akgül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : instagram fatma.haci.huseyin.akgul.mtal
WEB https://eakml.meb.k12.tr
Adres : Etiler mahallesi, fabrika sokak, postakodu 06790 Etimesgut/ANKARA
VİZYON : Türk kadınının toplumsal yaşamdaki yerini hak ettiği şekilde temsil edebilecek, alanında mesleki yeterliliklere sahip ve sektörde tercih edilen, yüksek öğretime gidebilecek nitelikte, donanımlı bireyler yetiştirmeyi amaç edinen ve alanında en başarılı okul olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitim Sisteminin Genel ve Özel Amaçları doğrultusunda; sektörün ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte, teknolojiyi anlayabilen ve kullanabilen, mesleğiyle ilgili yenilikleri takip edebilen, alanıyla ilgili yüksek öğretime devam edebilecek nitelikte; donanımlı, yaratıcı, gelişime açık, üretime katkı sağlayan, yabancı dil bilen, milli kültür ve ahlaki değerlere bağlı bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : 08:30- 17:15
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kaloriferli
Pansiyon : Pansiyon bulunmamaktadır.
Servis :
Ulaşım : TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI OKULUMUZ ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.(541-542-510-536...)
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTA OLUP, İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 20KM´DİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :